• در پنجمین جلسه شورای مشورتی توسعه پایدار استان اصفهان مطرح شد:
  • مسیر توسعه اصفهان با پروژه‌های متعدد تسهیل می‌شود

  • ۱۰:۰۲ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۱

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان در پنجمین جلسه شورای مشورتی توسعه پایدار استان اصفهان که در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد، گفت: مسیر توسعه اصفهان با پروژه‌های متعدد تسهیل می‌شود، بر همین اساس اجرای پروژه‌های بخش دولتی و خصوصی در سال جاری برای استان پیش بینی شده است.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، مهندس حجت‌الله غلامی در این جلسه اظهار کرد: با توجه به سفر احتمالی رئیس‌جمهور به اصفهان در ماه‌های آینده، از تمامی دستگاه‌های اجرایی استان دعوت می‌شود تا طرح‌ها و پروژه‌های نیمه تمام خود را مورد شناسایی و ارزیابی قرار دهند.

وی ادامه داد: بازدیدهایی از غرب و شرق استان داشتیم تا منابع آبی مهم به خوبی احصا شود و به همین دلیل در این خصوص مطالعاتی نیز بر روی پروژه‌های مطرح استان صورت گرفته است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان عنوان کرد: توسعه فرودگاه شهید بهشتی، ادامه کنارگذر شرق به غرب، قطار سریع‌السیر، محور تشریفات ورودی شهر اصفهان و مسیر ریلی قطار اصفهان به اهواز از جمله پروژه‌های مهمی است که در سفر هیات دولت به آن پرداخته می‌شود تا روند اجرای آن تسریع گردد.

غلامی تاکید کرد: برقراری ارتباط ریلی با شهرهای حومه‌ای اصفهان نیز مساله مهمی است که به وسیله قطارهای شهری انجام می‌شود که به دنبال تامین اعتبار آن هستیم.

وی خاطرنشان کرد: 11 پروژه دولتی، 19 پروژه خصوصی و 9 پروژه خصولتی برای پیشرفت و آبادانی هرچه بیشتر اصفهان پیش بینی شده تا مسیر توسعه پایدار تسهیل شود.

دکتر امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم در ادامه تاکید کرد: باید بررسی کرد که یک جامعه، چه میزان توان و پذیرش تکنولوژی نو را دارد؛ چرا که نگاه منفی‌گرا به نوآوری باعث می‌شود تا فرصت‌های بدیع و توان استفاده از آن‌ها از بین برود.

دکتر سید مهدی ابطحی، رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان نیز در ادامه به فعالیت‌های این شهرک پرداخت و یادآور

شد: در حال حاضر 44 پارک علم و فناوری در کشور ایجاد شده است و بیش از 5200 واحد فناور در آنها مشغول به فعالیت هستند. خوشبختانه با توجه به زیرساخت های امروز شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان هم اکنون 10 درصد از این واحدهای فناور در مجموعه شهرک مستقر می باشند.

وی افزود: در سال 1397 شرکت‌های مستقر در شهرک توانسته‌اند با کسب مجموع درآمد بالغ بر 610 میلیارد تومان، سهم 18 درصدی از فروش واحدهای فناور مستقر در پارک های علم و فناوری کشور را به خود اختصاص دهند.

رییس شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان همچنین از حمایت پایان نامه‌های دانشگاهی خبرداد و تصریح کرد: بر همین مبنا، کاربردی بودن 50 پایان نامه مورد بررسی قرار می‌گیرد تا برای هر پایان‌نامه در مقطع کارشناسی ارشد حداکثر 90 میلیون ریال و در مقطع دکترا حداکثر 120میلیون ریال تخصیص یابد.

تعداد بازدید : ۱۴۳۶      تاریخ: 1398/03/11

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت